Dilemmaklubben med Malin

Podcast


Her kan du lytte til Fagbladet FOAs podcasts. ’Dilemmaklubben med Malin’, hvor et kærligt og klogt panel diskuterer alt det, du ligger og grubler over, når natlampen er slukket. Og ’Færdigt Arbejde’, der giver faglig inspiration til dit arbejdsliv.

Journalist Malin Schmidt er vært i Fagbladet FOAs nye podcast, ’Dilemmaklubben med Malin’. Jacob Nielsen
Dilemmaklubben med Malin

Fagbladet FOAs nye podcast Dilemmaklubben med Malin er ikke kun en klub. Men et kærligt, klogt og sjovt fællesskab, hvor vores skiftende panel af søde og dygtige FOA-medlemmer med vært Malin Schmidt er klar til at diskutere, være uenige og enige og forhåbentligt finde svar på det, der rører sig i dit og andre Fagbladet FOA-læseres (arbejds)liv.

For eksempel: En skilt forælder kan ikke få ferie i de uger, hvor hun har børnene. Skal hun trække konflikten med eks’en? Eller lægge sig ud med chefen?

Eller: Kollegaen har misbrugsproblemer. Skal vedkommende tage det op med chefen og dermed risikere at få hende fyret, eller kan han nøjes med at forsøge at få kollegaen i misbrugsbehandling?

Hos os i Dilemmaklubben er mottoet: Intet er for almindeligt. Og intet er for sært. Nogle gange går vi tæt på privatlivet, andre gange er det almindelige hverdagsproblematikker på arbejdet, der fylder. Det bliver både sjovt, alvorligt, kærligt og nogle gange direkte forargende. Men det bliver aldrig kedeligt.

Færdigt Arbejde

Her på siden kan du også høre Fagbladet FOAs podcast Færdigt Arbejde med gode råd og nyeste viden og tendenser om børns søvn, små selvstyrende teams, hvordan en forsker fandt frem til fællesnævneren for forråelse blandt medarbejdere – og meget mere. 

I podcasten medvirker både FOA-medlemmer, samt eksperter og talspersoner indenfor eksempelvis uddannelse, pædagogik, psykologi og sundhed. Værten er den erfarne journalist Julie Bundgaard.