To kolleger i en vuggestue giver børnene fodbad

Tema: Den gode kollega

97 procent af FOAs medlemmer mener, at de har gode kolleger. Læs artiklerne herunder om de tre, som blev nomineret til Fagbladet FOAs pris som Årets kollega og find inspiration til, hvordan du selv kan blive en endnu bedre kollega. 

Pædagogisk assistent Joan Hedegaard Karlsen (tv.) er blandt de tre personer, som er nomineret til Fagbladet FOAs pris som Årets kollega. Hun blev indstillet af sin kollega pædagog Sussie Hebsgaard fra Vuggestuen Lillefod i Aarhus Kommune  Jørgen True

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies 

Vi bruger cookies på fagbladetfoa.dk til bl.a. at måle trafik og gøre siden bedre. Vælger du cookies fra, vil der være services, du ikke kan benytte. Læs mere om cookies