Annonce

To kvinder sidder med 5 babyer, som sidder omkring kvinderne

Tema: Den gode kollega

Joan er vuggestuens bedste kollega

Joan Hedegaard Karlsen er en kollega, der inspirerer på tværs af faggrupper. Derfor er hun blevet nomineret til Fagbladet FOAs pris som Årets kollega.

Annonce

Pædagogisk assistent Joan Hedegaard Karlsen (tv.) blev indstillet af sin kollega pædagog Sussie Hebsgaard fra Vuggestuen Lillefod i Aarhus Kommune. Niels Åge Skovbo

Af Karen Greve
Journalist

Annonce

“Joan går forrest, støtter, opmuntrer og guider – både kolleger, børn og forældre.”

Sådan skrev pædagog Sussie Hebsgaard, da hun indstillede pædagogisk assistent Joan Hedegaard Karlsen til Fagbladet FOAs pris som Årets kollega.

Joan Hedegaard Karlsen er en ildsjæl, der for eksempel sørger for en cirkusforestilling hver sommer. Senest har hun taget en uddannelse som motorikvejleder, og hun deler ivrigt sine nye kompetencer med kollegerne i Vuggestuen Lillefod.

Vender travlhed til fjolleri

“Joan sprudler af idéer, og det kræver kræfter at blive ved. Hun klarer både at lave fodbad og massage til børnene og lære os andre op, og det er inspirerende,” siger Sussie Hebsgaard, der ikke kunne drømme om at skifte arbejde – alene på grund af de gode kolleger. 

Joan Hedegaard Karlsen henter sit overskud et ganske bestemt sted:

“Det handler om at bruge humor. Vende travlhed til fjolleri. Det giver energi – og så blev jeg da vildt glad for, at Sussie havde nomineret mig. Den slags giver lyst til at fortsætte med nye projekter,” siger Joan Hedegaard Karlsen.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev