Annonce

En kvinde overrækker en anden kvinde en buket blomster, mens en tredje kvinde står og overværer

Tema: Den gode kollega

Har du verdens bedste kollega? Så indstil personen nu

Fagbladet FOA kårer igen i år årets bedste kollega. Du har chancen for at indstille din kollega nu og frem til 2. februar.

Annonce

Det emmede af god kollegakarma, kærligt drilleri og latter, da social- og sundhedshjælper Jette Kaufmann Laursen (tv.) sidste år fik overrakt prisen som Årets Kollega af Fagbladet FOAs chefredaktør Gitte Hejberg (th.). Det var Christina Krøyer i midten, der havde indstillet sin kollega. Jørgen True

Af Rasmus Handberg
Journalist

Annonce

Arbejder du sammen med en kollega, som fortjener ekstra hyldest for at være en kollega, der gør arbejdsdagen bedre?
 
Så er det nu, at du skal formulere de rosende ord og sende dem til os. Så er din kollega med i kapløbet om at blive Årets Kollega 2018.
 

Sådan indstiller du din kollega

  • Skriv din kollegas navn og arbejdsplads samt en begrundelse for, hvorfor det lige netop er din kollega, som fortjener prisen. I din begrundelse må du meget gerne nævne eksempler fra hverdagen.
  • Send det til Rasmus Handberg Baunegaard Nielsen på rani@foa.dk eller skriv det i en kommentar på Facebook til enten FOAs opslag om prisen eller Fagbladet FOAs opslag.
  • Deadline for at indstille en kollega er fredag den 2. februar. De tre bedste indstillinger bliver belønnet med et gavekort på 250 kroner til COOP.

Du bestemmer vinderen

Blandt de forhåbentlig mange indstillinger, nominerer Fagbladet FOAs jury tre kandidater.

Læs også: Tillykke: Jette er Årets kollega

Herefter bliver det op til dig som læser at stemme på din favorit. Den, som får flest stemmer, løber med titlen som Årets Kollega 2018.

Stor succes sidste år

Sidste år væltede indstillingerne ind, da Fagbladet FOA for første gang kårede årets kollega.

Læs også: FOA'ere har verdens bedste kolleger

Den gang løb social- og sundhedsassistent Jette Kaufmann Laursen med titlen og fik overrakt blomster og lykønskningerne af Fagbladet FOAs chefredaktør Gitte Hejberg på arbejdspladsen i Køge. I år kan det blive din kollega.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev