Annonce

Knippelsbro CPH lightfestival foto: Presse

Spar penge på disse oplevelser i vinterferien


Opdateret 09. februar 2023

Vinterferien står for døren, og der er masser af inspiration og rabatter at hente med PlusKort og Forbrugsforeningen, som du kan blive medlem af gennem FOA.

Annonce

I februar fejres der lysfestival i København, og med Forbrugsforeningen kan du få rabat på en kanalrundfart og fra vandsiden se de mange smukke lysinstallationer. Copenhagen Light Festival (Presse)

Af Signe Højgaard
Journalist

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

OBS: Da artiklen er ældre, kan det være, at nogle af rabatterne ikke længere er gældende.

Få mere ud af dit medlemskab af FOA og spar penge på oplevelserne i vinterferien. Der er rabat på både billeje, benzin, sommerhuse, underholdning, tøj, mad og drikke med dit PlusKort og Forbrugsforeningen, som du har adgang til som medlem af FOA.

Fagbladet FOA har samlet nogle gode rabatter, som du kan finde via PlusKorts’ app og via Forbrugsforeningen.dk:
 

Spar penge på underholdningen

Hvad enten du tager i sommerhus eller holder ferien hjemme, så er der penge at spare på både lydbøger og film.
 
Du kan få 20 procent i rabat på Saxo Premium, og du kan således nøjes med at betale 111,20 kroner pr. måned mod normalprisen på 139 kroner pr. måned. Rabatten giver gratis fragt af papirbøger og fri adgang til lydbøger på Saxo.com.
Du kan også vælge tjenesten Mofibo, hvor du, med 33 procents rabat, kan gå på opdagelse i dens 600.000 store univers af lydbøger og underholdning til både voksne og børn.

Hvis du er til lidt lettere læsning, hvor du kan blive klogere på mad, bolig, biler eller noget helt fjerde, kan du med PlusKort også prøve Flipp i 60 dage til 0 kroner, som giver dig adgang til mere end 90 magasiner.

Slapper du eller børnene mere af foran skærmen til et spil eller to, kan du også få rabat til Xbox og Nintendo eShop. For begge er der 7 procent at spare med PlusKort.
 

Tag på storbyferie i København med rabatter

Er du mere til luksus og storby end sommerhus og hygge? Så er der gode rabatter at hente på en ferie i hovedstaden. På Arp-Hansen hotel Group er der 9 procents rabat. Det inkluderer hoteller som for eksempel Tivoli Hotel, 71 Nyhavn Hotel, The Square og mange flere.
 
Når sulten melder sig, er der fem procent rabat på en lang række restauranter med Early Bird. Rabatten er oveni prisnedslaget på 1/3, som EarlyBird giver adgang til.
 
I hele februar fejres der lysfestival i København, så du kan snuppe en kanalrundfart i Københavns kanaler og nyde de flotte lysinstallationer, som pryder gadebilledet langs vandet. Du får 6 procent bonus, når du betaler med dit Forbrugsforeningskort.
 
Hvis børnenes højeste ønske er en tur i Københavns Zoo, er det også værd at kigge på rabatterne med PlusKort. Der er også rabat til voksne og seniorer, som drømmer om at se en panda, elefant, kanin, ko eller Isbjørn. Og for anden gang i år afvikles der vinterfestival i den zoologiske have med masser af lyd, leg og aktiviteter fra 7. januar - 17. marts.
 

Oplevelser i resten af Danmark

Hvis du ikke er på de kanter, er der også en masse andre oplevelser, der kan spares penge på i resten af landet.
 
Du kan nemlig tage familien under armen og besøge Fjord og Bælt i Kerteminde, hvor der i vinterferien er mulighed for at opleve dissektion af muslinger, og hvor det vil være muligt selv at få hænderne ned i bassinerne. Befinder du dig nordligere, kan du i stedet opleve Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, hvor du kan komme helt tæt på hajer, legesyge sæler og mange andre havdyr. Du kan få henholdsvis 9 og 10 procents rabat på entreen til de to akvarier.
 
Også hos Naturama kan du blive klogere på naturen, og de har et helt vinterferieprogram spækket med spændende oplevelser for hele familien. Her kan du igen nyde godt af dit medlemskab og spare 9procent.

Flere muligheder for at spare
Har du brug for mere inspiration til oplevelser i København i vinterferien, så har Københavns Kommune en masse aktiviteter i vinterferien. Mange af dem er gratis.
 
Som medlem af FOA kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor det første års medlemskab er gratis. Her kan du optjene bonus på oplevelser, indkøb, og ferieophold. Der er gode medlemspriser på ferieboliger og 17 procent ekstra bonus oven i hatten.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev