Annonce

Folk kigger på isbjørn i Zoologisk Have.

Spar penge på dine oplevelser i vinterferien som FOA-medlem


Vinterferien står for døren, og den behøver ikke koste kassen. Som medlem af FOA kan du spare penge på spændende oplevelser for både børn og voksne.

Annonce

Vinterferieplaner? En tur i Zoologisk Have København er blot én af de mange oplevelser, du som FOA-medlem kan spare penge på.  Frank Rønsholt, pressefoto fra Københavns Zoo.

Af Astrid Graugaard Ingemann
Journalist

Annonce

OBS: Da artiklen er ældre, kan det være, at nogle af rabatterne ikke længere er gældende.

Skiferie, wellness-ophold, tivolitur eller måske en makeover af hjemmet. Det kan lyde dyrt at holde en sjov og oplevelsesrig vinterferie. Men det behøver det faktisk ikke at være. 

Ved at benytte dine fordele gennem Pluskort og Forbrugsforeningen, er der nemlig penge at spare på en lang række oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af tilbuddene til dig, og du kan selvfølgelig også kaste dig over de allerbilligste ferieaktiviteter - dem, der slet ikke koster noget.
Tag på tur til dyrenes verden i vinterferien. I Zoologisk Have i København kan du møde 4.000 forskellige dyr fra hele verden, og med dit PlusKort sparer du 10 procent, når du køber dine billetter eller et årskort. 
 
Du kan også møde frække vaskebjørne, fodre fisk eller slå dig løs på vandlegepladsen hos AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg, hvor der er 20 procent at spare på billetterne. 
 
2. Rejs ud
Uanset om du drømmer om at suse ned af skiløjper eller dase i solen, er der penge at spare med dit PlusKort. Du kan for eksempel få 1.500 kroner i rabat på din skiferie, og er du mere til varmere himmelstrøg, kan du spare seks procent på rejser til Egypten.
 
Foretrækker du at blive inden for landets grænser, kan du også leje et hyggeligt sommerhus i Danmark og spare ti procent.
Vinteren er langt fra kun trist og mørk. I Tivolis vinterlandskab kan du opleve glitrende frostkrystaller, smuk belysning og glade snemænd - og selvfølgelig kaste dig over de mange forlystelser. Med PlusKort kan du købe entré og turpas til særpris
 
4. Nyd naturen og dit lokalområde
Det behøver ikke koste penge at holde en sjov og oplevelsesrig ferie. Danmark bugner af skøn natur, og hos Naturstyrelsen har de lavet en guide til naturoplevelser i hele landet. Alt du skal gøre er at trække i overtøjet og finde det perfekte sted nær dig.
 
Rundt omkring i det danske land er der også masser af gode vinteraktiviteter at kaste sig over. Alt fra Ravsafari i Thyborøn til Power Bowling i Øster Hurup eller Fastelavn i Esrum Kloster. Visit Danmark gjort det nemt for dig at få overblik over alle vinterens gode oplevelser i dit lokalområde. Nogle koster penge, andre kan du deltage i helt kvit og frit.
Trænger du til et pusterum og en nat væk hjemmefra? Så forkæl dig selv med et lækkert spa- eller hotelophold i vinterferien. Med dit PlusKort kan du spare 20 procent på et ophold med overnatning og morgenbuffet på ét af Comwells hoteller. 
 
Og er du til mindre spa, men mere storby, kan du som FOA-medlem også spare ni procent på en bred vifte af hoteller i København. 
Har du længe tænkt på, at stuevæggen eller dine køkkenskuffer trænger til en omgang maling? Måske er vinterferien et godt tidspunkt at trække i arbejdstøjet og få svinget malerpenslen. Hos Flügger Farver kan du nemlig spare 10 procent på blandt andet maling og malergrej med dit PlusKort. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev