Annonce

Tema: Coronavirus

Dagens coronahelt, dag 9


Caroline Tidemand, pædagog og motorikvejleder i Børnehuset Legegod i København

Annonce

"Lige præcis jer har vi brug for mere end nogen sinde i den kommende tid." Statsminister Mette Frederiksen, 11. marts 2020. Privatfoto

Af Cecilie Uhre
Journalist

Annonce

Vi er nået så langt ind i ugen med nødpasning, at det er blevet normalt for os, at hverdagen hænger sådan her sammen. Jeg møder ind på en nødpasningsinstitution med nye børn og kolleger.

Men selvfølgelig er det lidt underligt, at jeg stadig står op og tager på arbejde, mens resten af samfundet er gået i stå. Jeg føler, at jeg har en forholdsvis normal hverdag, mens jeg fornemmer gennem medierne, at der kommer færre og færre mennesker på gaderne. 

Læs også: Sociale normeringer gør en kæmpe forskel

Jeg synes, det sværeste er, at jeg ikke har nogle af mine egne børn fra min stue. Jeg savner dem. Og så skal man bruge lidt mere tid på at lære de nye børn at kende og lære deres reaktionsmønstre og personligheder. Når man kommer ind på en ny arbejdsplads normalt, så får man jo den baggrundsviden fra en kollega. Det har der ikke været mulighed for her,  og det er nok fordi hele situationen er, som den er.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev