Annonce

Biograf i Næstved

Spar penge: 10 fede efterårsoplevelser du får rabat på med FOA


Du kan spare penge på oplevelser til hele familien med dit LO-Plus kort. Se her, hvilke tilbud der er tæt på dig.

Annonce

Fredag den 13. oktober kan du se thrilleren 'Snemanden', der er baseret på bogen af Jo Nesbø. Filmen vises i 17 Nordisk Film Biografer over hele landet. Pressefoto, Nordisk Film Biografer

Af Anders Ejbye-Ernst
Journalist

Annonce

Artiklen er gammel, og nogle links er derfor forældede. 
 
Du kan spare penge på din efterårsferie, hvis du husker at bruge det LO Plus-kort, som følger med dit FOA-medlemskab.
 
Det forklarer Pia Harbo, som arbejder med at sikre kontante rabatter til FOAs medlemmer.
 
“LO Plus-kortet giver kontante rabatter på forlystelser og på en række dagligvarer i butikker landet over,” siger hun.

 

Husk App’en

Hun fortæller, at kortet i fysisk form følger med medlemskabet i FOA, men har du det ikke ved hånden, findes det også som App til mobilen

“Når du først har App’en, viser du bare dit medlemskort på mobilen. Det smarte ved App'en er, at du hele tiden får vist, hvor der er gode tilbud i nærheden af der, hvor du befinder dig,” siger Pia Harbo.

10 efterårsoplevelser med rabat

Billig biograftur
Fredag den 13. oktober kan du se thrilleren Snemanden, der er baseret på bogen af Jo Nesbø. Filmen vises i 17 Nordisk Film Biografer over hele landet. Prisen for et LO Plus medlem og en gæst er 59 kr. pr. billet. Læs mere om film og tilmelding her.  
 
Halloween i LEGOLAND®
I efterårsferien er der et stort Halloween-tema i Legoland. Husker du dit LO Plus-kort, kan du købe entrebilletter for 230 kr. pr. person – hermed sparer du 129 kr. Læs mere om Halloween-temaet og din rabat her.
 
BonBon-Land
Lørdag den 14. oktober kan du besøge BonBon-Lands halloween-tema – Skeletternes Fest. Her kan du bl.a. opleve fire halloween-labyrinter og et værksted for de mindste. Prisen for en online-billet er 99 kr. – billetpris i døren er normalt 199 kr. Når entréen er betalt, er der fri adgang til alle kørende forlystelser. Læs mere om halloween-festen i BonBon-Land her. Den særlige LO Plus rabat gælder kun til lørdag den 14. oktober 2017. Medlemskort skal vises i entréen i BonBon-Land sammen med billetterne.
 
Hotelovernatning
Hvis du har lyst til en forlænget weekend eller bare en enkelt overnatning væk hjemmefra, får du rabat på 23 Scandic-hoteller torsdag til søndag. Med LO Plus-kortet får du 20 procent rabat på overnatningen i Danmark og 15 procent rabat i Norge og Finland. Priser fra 356,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Børn under 13 år bor gratis på forældrenes værelse – læs mere om tilbuddet her.
 
Danmarks første indendørs gokartbane 
Danmarks første indendørs gokartbane tilbyder hæsblæsende race i totalrenoverede og moderne omgivelser hos GoKarting i Brøndby. En aktivitet der både er nervepirrende, udfordrende og sjovt for både børn og voksne – læs mere om oplevelsen her.
 
AQUA Akvarium & Dyrepark
I AQUA i Silkeborg kan du møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i naturlige omgivelser. Du kan blandt andet se oddere og vaskebjørne, og møde storke, hugorme og vildsvineunger – læs mere om rabat og oplevelsen her.
 
Tag i biografen med rabat
Med dit LO Plus-kort kan du også købe et gavekort gennem Gavekort PLUS og få 5 procent rabat på en Bio-pakke til mere end 40 biografer landet over. En biopakke indeholder 2 x biografbilletter med tilhørende gufbillet – læs mere her.
 
Oplev Bornholm
Med dit LO Plus-kort kan du få rabat på hoteller, sommerhuse og pensionater på Bornholm. Prøv f.eks. 5 nætter i en ferielejlighed med havudsigt. Totalpris for 2 pers. inkl. færge tur/retur fra kun 3.695 kroner, og oven i prisen får du også 9 % i LO Plus rabat.
 
Ferie i Europa
Hvis du gerne vil ud og rejse kan du få rabat på Få 10 procent på leje af feriehuse og lejligheder i hele Europa hos NOVASOL - læs mere om rabatten her.
 
Få rabat hos Danske Hoteller
Opdag de forskellige landsdele på et af Danske Hotellers 21 dejlige hoteller i Danmark. Du får 15 procent rabat på overnatningen, og 10 procent rabat på mad og drikke i deres restauranter – læs mere om tilbuddet her.
 
Kilde: LO Plus.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev