Annonce

Tema: Coronavirus

Dagens coronahelt, dag 3


Dorthe Lindskrog, 60 år, social- og sundhedsassistent, Tranbjerg Plejehjem.

Annonce

"Lige præcis jer har vi brug for mere end nogensinde i den kommende tid." - Statsminister Mette Frederiksen, 11. marts 2020 Privatfoto

Af Andreas Hemme
Journalist

Annonce

Man kan godt mærke, at mine kollegers og mit mindset er anderledes nu. Man har opfordret til, at de pårørende ikke besøger de ældre, og det gør de jo ellers tit i weekenden. Så vi skal virkelig tænke over vigtigheden i at være sammen med beboerne, samtidig med at vi prøver at undgå at italesætte, at der ikke kommer nogen på besøg en lørdag eftermiddag. 

Jeg passer også mere på mig selv i min egen hverdag, fordi jeg vil ikke risikere at medbringe smitte til plejehjemmet. Så jeg har aflyst min 60-års fødselsdag, som jeg havde planlagt om to uger, for at være sikker. 

Men vi holder gejsten oppe. Jeg har altid vidst, at der er brug for mig i mit job, selvom man plejer at høre så meget negativt om mit fag. Så det er da fantastisk at få anerkendelsen af, at der er brug for os, og at man for en gangs skyld taler faget op.  

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev