Annonce

Spar penge på din sommerferie


Der er mange penge at hente ved at bruge de rabat-muligheder ved ferie, som du har som FOA-medlem. 

Annonce

Hvad enten du er til afslappende badeferie eller til en mere aktiv kør-selv-ferie, er der penge at spare gennem LO Plus og Forbrugsforeningen.   Colourbox

Af Rikke Jung Rasmussen
Journalist

Annonce

Redigeret 21. maj 2015 kl. 15.30.

Vil du have mere ud af dine penge, er det en god idé at huske at bruge de rabatmuligheder, du har som medlem af FOA.

Det kan være ved at bruge det LO Plus kort, du automatisk får som FOA-medlem. Eller de fordele, du mod et mindre gebyr kan opnå gennem Forbrugsforeningen. Både LO Plus og Forbrugsforeningen giver dig adgang til rabatter på en lang række forbrugsgoder som benzin, hotelophold, forlystelser, charterrejser, restauranter og badetøj.

20 procent på bil-ferie

Med LO Plus kan en jysk familie med to voksne og to børn for eksempel spare op mod 20 procent på en kør-selv-ferie til BonBon-Land på Sjælland inklusiv et smut forbi Bakken samt to overnatninger på hotel. Det viser en beregning fra LO Plus.

Den fulde pris med benzin, turbånd til Bakken, indgang til BonBon-Land og hotelophold er nemlig cirka 5.200 kroner, mens prisen med LO Plus rabatten er 4.144 kroner, eller 20 procent lavere.

Næsten samme rabat opnår en børnefamilie fra Sjælland, der vælger at køre til LEGOLAND, på vejen tager et smut til H.C. Andersens Hus i Odense og overnatter på hotel undervejs. I følge LO Plus' beregning løber normalprisen op i 3.180 kroner i alt, mens LO Plus-medlemmer kan slippe med 2.720 kroner, eller 14 procent mindre.

Billigere charter

Hos Forbrugsforeningen opsparer man point for hver gang, man handler i én af de 4.500 butikker. Pointene bliver årligt omsat til en kontant bonus. Eksempel kan man få fire procent rabat på charterferier fra Spies, Star Tour og FolkeFerie.dk.

Derudover er der penge at hente på adgang til forlystelsesparker som Københavns Zoo og Knuthenborg Safaripark, hvor besparelsen er på henholdsvis 9 og 10 procent.

Læs mere: LO Plus' rabatter

Læs mere: Rabatter hos Forbrugsforeningen

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev