Annonce

Tema: Coronavirus

Dagens coronahelt, dag 2


Pia Dahl Drischel, 51 år, husassistent, Center for Døvblindhed og Høretab i Aalborg.

Annonce

"Lige præcis jer har vi brug for mere end nogensinde i den kommende tid." - Statsminister Mette Frederiksen, 11. marts 2020 Privatfoto

Af Andreas Hemme
Journalist

Annonce

De fleste af vores beboere ved ikke, hvad der foregår i Danmark lige nu. Det er kun os medarbejdere, og vi gør, hvad vi kan, for at skærme beboerne fra det. 

Deres normale dagtilbud er lukket ned i denne tid, så alle skal holdes hjemme om dagen. I stedet kommer personalet fra dagtilbuddene til os, så vi har ekstra personale, god stemning og godt humør alle sammen. Og beboerne synes, at det er hyggeligt, nu de også kan få lov at sove længe. 

Mit job er blevet lidt ekstra besværligt. 80 procent af min hverdag går med rengøring, og nu bruger jeg dobbelt så meget tid på at spritte alting af hele tiden. Men det er ikke værre, end at alt stadigvæk foregår stille og roligt. 

Vi stresser til gengæld lidt over, hvad der sker, hvis vi bliver ramt af coronavirus her. De tanker flyver rundt i hovedet: Hvad nu, hvis vi får det inden for de fire vægge. Men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at det ikke kommer til at ske. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev