Annonce

Foto: Pelle Rink

På Folkemødet med FOA: Det kan du opleve


Den 15. juni går årets Folkemøde på Bornholm i luften. Fagbladet FOA guider dig gennem et folkemøde med masser af spændende arrangementer. Her er seks af dem, du kan opleve med FOA.

Annonce

Igen i år er der utallige arrangementer, man kan deltage i på Folkemødet på Bornholm. Pelle Rink

Af Stine Birgitte Andersen
Journalist

Annonce

På årets folkemøde på Bornholm har FOA og PenSam sat et alsidigt program sammen for de gæster, der lægger vejen forbi teltet i Allinge i dagene 15.-17. juni. Der vil være masser af muligheder for at opleve debatter, oplæg, komik og meget mere.
 
Fagbladet FOA har her samlet seks eksempler, men programmet byder på meget mere end det.
 

Parterapi med Mette Frederiksen

Der er dømt parterapi mellem regeringen og fagbevægelsen, når FOA og 3F torsdag eftermiddag inviterer statsminister Mette Frederiksen ind til en samtale om, hvordan forholdet mellem de to ser ud ovenpå konflikten om store bededag. Formand for Dansk Psykolog Forening Eva Secher agerer terapeut for parterne, der skal finde ud af, om de kan stole på hinanden, og hvordan deres fremtidige forhold skal se ud. 
 
Arrangementet finder sted i D8 torsdag den 15. juni, klokken 17.

Foto: Anna Cathrine Leth Christiansen
Der skal blandt andet udveksles meninger om årets tidligere helt store samtaleemne: afskaffelsen af store bededag. Arkivfoto: Anna Cathrine Leth Christiansen

Klassefest med Glenn Bech

En time senere byder forfatter Glenn Bech velkommen til en workshop om klassesamfundet. Her bliver der sat fokus på de forskellige former for uligheder, der er at finde i Danmark. Derfor er der inviteret flere gæster med til arrangementet, som vil give deres perspektiv på klassesamfundet i Danmark. Debat, dialog og fælles arbejde om at kreere et kunstværk over et nyt Danmark, er det, klassefesten med Glenn Bech handler om.
 
Arrangementet finder sted i D8 torsdag den 15. juni, kl. 18
 

Foto: Pelle Rink
FOA har inviteret masser af gæster til at deltage i forskellige arrangementer. Pelle Rink

Ingen er normale. Alle er originale. Der er brug for alle

Fredag eftermiddag skal det handle om psykiske diagnoser, og hvordan man bedst muligt skaber et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle. Dansk Erhverv og FOA har samlet et panel bestående af dem, det handler om – og så er der lagt op til debat om, hvordan samfundet når hen et sted, hvor der bliver plads til alle.
 
Arrangementet finder sted i D7, fredag den 16. juni, kl. 16.15.

Foto: Anna Cathrine Leth Christiansen
Der er både workshops, debatter, oplæg og dialoger, man kan overvære eller være med til. Arkivfoto: Anna Cathrine Leth Christiansen

Må jeg spørge dig: Er du en dreng eller en pige?

Komiker Nina Rask, som særligt gjorde sig bemærket med programmet ’Hvilket køn er du?’, står lørdag morgen klar til at snakke om køn og seksualitet. Det gør hun sammen med tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, hvor hun også vil fortælle om sig selv og hendes eget køn – noget hun ofte bliver spurgt ind til.
 
Arrangementet finder sted i D8, lørdag den 17. juni, kl. 9.

Foto: Pelle Rink
Hver juni strømmer folk til Bornholm for at være med til Folkemøde.  Pelle Rink

Fut under debatten om kvalitet i dagtilbud til børn

Rundt om et lejrbål skal der snakkes om kvaliteten på dagtilbudsområdet. Hvordan man højner kvaliteten uden uddannet personale, og om det overhovedet er muligt.
Alexander Von Oettingen, der er rektor på UC Syd, Signe Nielsen fra FOLA, Elisa Rimpler fra BUPL, Kristian Heunicke fra KL og Kim Henriksen fra FOA sidder klar til at debattere og høre om dine input.
 
Arrangementet finder sted i D7, lørdag den 17. juni, kl. 11.15.

FOA, 3F og PenSam i telt på Folkemødet 2022
FOA afholder arrangementer i teltet hver dag. Arkivfoto: Anna Cathrine Leth Christiansen

Dragbingo med Mizz Privileze

FOA lukker lørdagen med et brag, når drag queen Mizz Privileze byder op til bingo i kønnenes tegn. I løbet af en aften med fest og farver er det muligt at vinde præmier og se en vaskeægte drag queen performance.
 
Arrangementet finder sted i D8 lørdag den 17. juni, kl. 18.

Foto: Pelle Rink
Der er altid debatter eller oplæg, man kan deltage i eller lytte til. Pelle Rink

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev