Annonce

Seks julegaver i hvidt, rødt og gråt papir i en bunke på et trægulv

Spar penge på dine julegaver


Mange danskere betaler mere for deres julegaver, end de behøver. Det tyder en ny undersøgelse på. Du kan også spare penge ved at bruge de rabatter, du har som medlem af FOA.

Annonce

Der er mange penge at spare på julegaver, hvis du udnytter de rabat-muligheder, du har som medlem af FOA. Colourbox

Af Linda Gjaldbæk Hansen
Journalist

Annonce

Hele 86,2 procent af danskerne er med i en loyalitetsklub, hvor de får rabat, når de handler et bestemt sted. Men kun 26,4 procent af dem har tænkt sig at udnytte rabatfordelene, når der inden længe skal købes julegaver.
 
Det viser en ny undersøgelse, som A&B Analyse har lavet for LO Plus, der er en fordels- og rabatklub for medlemmer af 13 forbund under LO – herunder også FOA.
 
”Vi siger ja tak til alverdens fordels- og bonuskort for at få gode priser, men vi tager os ikke tid til at høste de mange fordele, der er på vores kort. Vi er for dårlige til at undersøge, hvor og hvor meget rabat vi kan få, og det kommer man ikke uden om, hvis man vil spare,” siger Ann Lehmann Erichsen, der er forbrugerøkonom i Nordea.
 

Køb julegaver med rabat

Som medlem af FOA kan du eksempelvis spare penge ved at bruge det LO Plus kort, du automatisk får, når du melder dig ind. Eller ved at udnytte de fordele, du mod et mindre gebyr kan opnå gennem Forbrugsforeningen. 
 
Både LO Plus og Forbrugsforeningen giver dig nemlig adgang til rabatter på en lang række forbrugsgoder som tøj, make-up, brugskunst, tasker, ure, chokolade eller hudplejeprodukter, der alle egner sig til at ligge under træet juleaften.

Læs mere: Rabatter hos Forbrugsforeningen

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev