Annonce

Fagbladet FOA – medlemmernes medie


Fagbladet FOA udkommer i form af daglige nyheder på fagbladetfoa.dk, som digitalt nyhedsbrev hver fredag, som trykt magasin seks gange om året og på Facebook.

Annonce

Af redaktionen
Journalist

Annonce

Fagbladet FOAs primære målgruppe er FOAs medlemmer. Vi definerer vores rolle over for medlemmerne som forkæmper (vi slås for medlemmerne), inspirator (vi inspirerer medlemmerne fagligt) og brobygger (vi understøtter fællesskabet i FOA).

Fagbladet FOA skal opleves som et nødvendigt medie. Ét man som medlem har lyst til at se og læse, og som er med til at fremme tryghed, anerkendelse og faglig udvikling på jobbet. Redaktionen skal være skarp til at udpege, tolke og forklare tendenser inden for de områder, hvor medlemmerne arbejder. Medlemmernes behov er i centrum, og redaktionen brænder for at komme med løsninger – ikke kun problemer.

Via sin journalistik skal Fagbladet FOA medvirke til at sætte medlemmernes behov på dagsordenen over for presse, opinionsdannere, beslutningstagere og i den almene befolkning.

Fagbladet FOA udsendes som magasin og nyhedsbrev til samtlige medlemmer.

Det trykte Fagbladet FOA placerer sig suverænt som medlemmernes vigtigste kilde til viden og information om FOA. Fagbladets nyhedsbrev placerer sig som nummer to på listen

Læserundersøgelse, Wilke, 2015

Fagbladetfoa.dk er fagbladets digitale platform, der samler og synliggør Fagbladet FOAs journalistik.

På Fagbladetfoa.dk kan du finde de daglige nyheder, en nyhedsliste, video-indslag samt online udgaven af det trykte Fagbladet FOA. Større redaktionelle satsninger, som dækkes på tværs af fagbladets kanaler, vil blive prioriteret og samlet her.

Fagbladet FOAs artikler bliver også delt via de sociale medier. Eksempelvis på Fagbladet FOAs Facebook-side, Instagram og på X.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev