Annonce

Nordsjællands Hospitals køkken blev i 2022 indstillet til Køkkenprisen for deres arbejde med økologi og bæredygtighed

Kender du en madmagiker? Indstil dem til Køkkenprisen 2024


Hvis du kender nogen, der kan trylle i et køkken og som fortjener anerkendelse for det, så er det nu, du skal indstille dem til Køkkenprisen 2024.

Annonce

Nordsjællands Hospitals køkken blev indstillet til Køkkenprisen tilbage i 2022 for deres arbejde med økologi og bæredygtighed. I år kan det blive din arbejdsplads. Jørgen True // Arkivfoto

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Kender du et offentlig køkken, der skaber smagsoplevelser ud over det sædvanlige, sætter bæredygtighed i højsædet og inspirerer til en grønnere madkultur?

Så har du nu chancen for at anerkende deres indsats ved at indstille dem til Køkkenprisen 2024. Indstillingerne er åbne frem til den 13. maj, så skynd dig at give dem den cadeau, du synes, de fortjener.

For femte år i træk hylder Landbrug & Fødevarer de offentlige køkkener, der skiller sig ud inden for arbejdet med økologi og bæredygtighed.

Køkkenprisen 2024 er dermed en hyldest til de ægte økologiske helte i de offentlige køkkener, der går forrest i kampen mod en mere bæredygtig fremtid, og prisen er skabt i samarbejde mellem de faglige organisationer Landbrug & Fødevarer, Kost- og Ernæringsforbundet, 3F og FOA.

Det med småt

Hvordan indstiller jeg?
Indstillinger er åben fra nu indtil d.13. maj og kan ske via Landbrug & Fødevarers hjemmeside.

Hvilke krav er der?
Der er ikke særlig mange. Dog kræves det, at køkkenet har det økologiske spisemærke i sølv, hvilket betyder, at der er mindst 60 procent økologi.

Hvornår afgøres det?
Indstillingerne er åbne frem til 13. maj 2024, hvorefter der sker en udvælgelse af de nominerede køkkener. Køkkenprisens jury aflægger anmeldt besøg.
Udnævnelsen og kåringen af vinderen af Køkkenprisen finder derefter sted 3. september i Nimb Hotel i Tivoli.

Hvem er med i juryen?
I år er de fire jurymedlemmer:
- Pia Heidi Nielsen, Formand for Kost- og Servicesektoren,
- Michael Allerup Nielsen, Næstformand i Kost og Ernæringsforbundet,
- Leif Friis Jørgensen, Direktør i Naturmælk og
- Christian Vejlund, Seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer.

+

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev