Annonce

Barn i rød flyverdragt, der står på ski.

Få rabat på vinterferiens oplevelser

Få mere for pengene, når du planlægger din vinterferie med rabatter fra LO Plus og Forbrugsforeningen. Som medlem har du nemlig mulighed for at spare penge på rejser og oplevelser for dig og familien.

Annonce

Ved at benytte LO Plus og Forbrugsforeningens rabatter sparer du blandt andet penge på rejser, museer og biografbilletter. Colourbox

Af Linnea Kadziola
Journalist

Annonce

Artiklen er gammel, nogle links kan derfor være forældede.

Uden at grave for dybt i pengepungen kan du fylde vinterferien ud med en række aktiviteter og rejser til særlige tilbud, der blandt andet gør det billigere at se den nye Lego film i biografen. Så drømmer du dig væk til sydens sol, eller interesserer du dig for fortidens lokomotiver, er der penge at spare med LO Plus og Forbrugsforeningens medlemsfordele.

1. Rejsen går til…

Om det skal være en bilferie til Europa, hotelophold i Danmark eller skiferie i Norden, kan du med LO Plus opnå ti procent rabat hos DTF Travel. Find flere tilbud på rejser og ophold her.
 
Gennem LO Plus kan du med fem procent besparelse fylde popcornbakken op og se den nyeste film i en af Nordisk Film Biograferne landet over.
 
Er du med i Forbrugsforeningen, er der mellem 12 og 15 procent rabat at hente i Atlas Biograferne (Rødovre), Baltoppen Bio (Ballerup) og Humle Bio (Humlebæk). Derudover kan du spare ti procent på forestillingerne i Tycho Brahe Planetarium.
 

3. Kom tæt på klodens dyr

Få varmen og gå blandt eksotiske dyr i Randers Regnskov, hvor du med LO Plus Live sparer 20 procent på entrébilletter. Har du lyst til at lære mere om de danske dyr, er der 20 procent at spare ved indgangen til Aqua Akvarium og Dyrepark i Silkeborg. Befinder du dig nær hovedstaden, kan du med 15 procent besparelse besøge Zoologisk Have i København.
 
Kom i vinterstemning i Tivoli og kør i karrusel mellem iskrystaller, lys og snemænd til et særligt tilbud. Midt i vinterlandskabet kan du stille sulten og slukke tørsten på Restaurant Paafuglen, hvor du sparer ti procent på hele din bestilling med LO Plus.
 

5. Kultur og leg for hele familien

På Danmarks Jernbanemuseum i Odense sættes kreativiteten i spil med mysterier om talkoder og muligheden for at bygge sit eget trælokomotiv. Med LO Plus kan du trække 25 procent af prisen.
 

Læs også: 6 gode råd: Sådan undgår du influenza på jobbet

Har du LO Plus Live, får du 20 procent rabat på voksenbillet, når du besøger Fængslet i Horsens. Børn under 17 år er gratis. Henover vinterferien byder museet på særlige aktiviteter, der blandt andet inkluderer Thors Hammer, selvdesignede 3D fængselsceller og VR-briller.
 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev