Annonce

Pige med vinterjakke, hue, halstørklæde og handsker smiler ind i kameraet, mens hun spreder armene ud til siden

Vinterferie-planer? Sådan sparer du penge på fede oplevelser


Det behøver ikke at være dyrt at holde vinterferie. Ved at udnytte fordelene gennem LO Plus og Forbrugsforeningen kan der være mange penge at spare på rejser, teateroplevelser og biografbesøg.

Annonce

Der kan være mange penge at spare på rejser, teaterbesøg eller biografture i vinterferien. Hvad enten du holder ferie alene, med børn eller børnebørn. Colourbox

Af Rikke Jung Rasmussen
Journalist

Annonce

Artiklen er gammel, nogle links vil derfor være forældede.

Skirejser, forlystelser, teaterforestillinger og biografbesøg. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at holde vinterferie.

Men det behøver ikke at koste kassen at tage familien med på tur i uge syv eller otte. Der findes nemlig masser af gratis oplevelser og rabatter på alt fra rejser, sommerhusudlejning, teaterforestillinger samt museums- og biografbesøg. Vi har samlet nogle af tilbuddene til dig herunder.

1. Tag på ski- eller solferie

Hvad enten du drømmer om en skiferie eller solferie, er der flere fordele at hente med dit LO Plus kort. For eksempel kan du spare op mod 20 procent på færgeturen til Oslo, hvorfra der ikke langt til de norske pister. Du kan også tage på kør-selv-ferie til Østrig og spare fire procent eller på solferie i Sharm el Sheikh eller Hurghada og spare seks procent.

Har du et Forbrugsforeningskort er der 
op mod 50 procent at hente på cruise-ture til Norge eller fem procent bonus på rejser til Tyrkiet, Egypten og Tunesien.

2. Oplev skægge dyr og vandsjov

I AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er der mulighed for både at tage i vandland og opleve sjove dyr. Du får 20 procent rabat på entrebilletten gennem LO Plus. Er du mere til en rejse gennem den danske jernbanehistorie, kan du spare 25 procent på indgangen til Danmarks Jernbanemuseum i Odense, hvor der også er en børnebanegård for de mindste.

3. Kryb ind i biografmørket

Tag veninden, sønnen eller manden med i biografen og spar fem procent på en Bio-pakke gennem LO Plus. Pakken indeholder to biografbilletter samt en gufbillet og gælder i omkring 40 biografer landet over.

4. Se Mickey Mouse på glatis

Fra den 13. til den 23. februar 2019 kommer Disney On Ice til henholdsvis København, Aarhus og Odense med deres eventyrlige forestillinger. Mange af de kendte Disney figurer som søstrene Anna og Elsa, snemanden Olaf, fiske Dory samt Mickey og Minnie Mouse er med, og du kan spare 10 procent på billetten gennem LO Plus. Følg i øvrigt med på siden LO Plus Live, hvor der er penge at spare på blandt andet koncerter, teaterforestillinger og standup.

5. Saml familien i sommerhus

Saml familien i sommerhuset og brug vinterferien på spil og hygge. Du kan spare 10 procent, når du lejer et sommerhus, en ferielejlighed eller hytte i Danmark eller 27 andre europæiske lande.

6. Nyd de gratis glæder

I den danske natur er der masser af oplevelser om vinteren. Og så er de helt gratis. Eksempelvis kan du se gæs på træk i Tøndermarsken og vadehavsområdet, eller du kan finde dyrespor i skoven. Naturstyrelsen har samlet en oversigt over naturoplevelser om vinteren.

Er du mere til at mærke suset på en skøjtebane, har de fleste større byer gratis adgang til skøjtebaner. Her kan du enten leje skøjter gratis eller mod et beløb. Se VisitDenmarks liste over skøjtebaner.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev