Annonce

Portræt af ansvarshavende chefredaktør, Klaus Lange

Debat 

Leder: Du er velkommen i den nye klub, som vi lige har startet


Chefredaktøren inviterer dig med i Fagbladet FOAs nye klub, ’Dilemmaklubben’ i denne leder. 

Annonce

”Hvem ved? Måske er det faktisk din arbejdsplads, der bliver talt om i Klubben.” Rasmus Hargaard Breum

Af Klaus Lange
Chefredaktør

Annonce

Vil du være med i en ny klub, som vi lige har startet?

Det er en eksklusiv klub, og det kræver medlemskab af FOA at være med. Men lige præcis dig, kære læser. Du er i den grad inviteret. Du er vores æresgæst. Faktisk har vi lavet klubben for din skyld. For det er dig, det hele handler om.

’Dilemmaklubben med Malin’ er vores nye podcast, som dykker ned i de sjove, faglige og pikante dilemmaer, som stammer fra din og kollegernes hverdag. Hvem ved? Måske er det faktisk din arbejdsplads, der bliver talt om i Klubben, hvor intet er helligt, men alt kan komme på bordet.

Podcastens første afsnit er vores sommergave til dig. Fra august kommer der mange flere afsnit, og vi kårer det bedste dilemma med en flot præmie, så se at få det sendt af sted. Du kan høre det første afsnit her.

Mens vi er ved emnet sommer, som jeg særligt forbinder med ekstra udgifter til is, camping og vandland, så har du måske bemærket, at din lønseddel denne gang så lidt sjovere ud, end sidst du tjekkede?

Det er fordi, de nye overenskomster, som FOA har forhandlet hjem til dig og kollegerne, er på plads. På vores OK-sider kan du se, hvad overenskomsten kommer til at betyde for din løn i løbet af de næste to år. Det kan måske varme lidt ekstra at vide, når du får kuldegysninger over sommer-budgettet.

Lederen er bragt i det trykte Fagbladet FOA.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev