Annonce

Har du et dilemma? Send det til Fagbladet FOA

’En af mine borgere vil give mig en gave’: Fagbladet FOA har brug for dine dilemmaer til ny podcast


Fagbladet FOAs nye podcast sætter fokus på svære dilemmaer i dit arbejds- og privatliv.

Annonce

Har du et dilemma? Så send det afsted til Fagbladet FOA. Canva

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

”En af mine borgere insisterer på at give mig en gave, som jeg egentlig ikke burde tage imod. Hvad skal jeg gøre? Jeg vil så nødig gøre borgeren ked af det eller virke som, at jeg ikke påskønner den fine gestus.”

”Jeg er pædagog i en daginstitution, og der er en af mine kolleger, som jeg virkelig gerne vil se i fritiden også. Men jeg er bange for, at vedkommende ikke har lyst til det, og jeg vil ikke gøre det akavet efter. Hvordan skal jeg håndtere det?”

Sammen med journalist Malin Schmidt vil et panel af dygtige mennesker tale og diskutere dilemmaer, som medlemmer af FOA kender fra hverdagen. Panelet er sammensat af en bred vifte af FOAs faggrupper, som ganske sikkert har stået i den samme situation.

Men Fagbladet FOA har brug for din hjælp. Måske har du oplevet det som svært at bede om lønforhøjelse, når chefen virker utilfreds? Eller måske ved du ikke, hvordan du jonglerer børnenes lektier og skiftende vagter som skilsmisseforælder?

Uanset hvad det er, så er det vigtigt, og vi vil gerne diskutere det i vores nye podcast.

Du kan høre Malins video herunder:

Hvis du brænder inde med et dilemma, kan du fange Malin på masch@foa.dk, på Fagbladets Facebook eller Instagram.

Hun glæder sig til at høre fra dig!

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev