Annonce

De fire forsider af Fagbladet FOA blad 1

Tema: Coronavirus

Coronakrisen: Fagbladet udkommer hyppigere digitalt og sjældnere på tryk


Den særlige situation betyder flere nyheder på
fagbladetfoa.dk, i nyhedsbreve og på sociale medier. Til gengæld udkommer det næste trykte fagbladsnummer først til juni.

Annonce

I øjeblikket udsender redaktionen et nyhedsbrev både tirsdag og fredag. Til gengæld kommer der ikke som oprindelig planlagt et april-nummer af det trykte blad i den kommende uge. Det næste trykte fagblad omdeles i uge 26. Fagbladet FOA

Af Gitte Hejberg
Journalist

Annonce

Måske har du som fast læser af Fagbladet FOA allerede lagt mærke til det? Fagbladet er i øjeblikket en noget hyppigere gæst som nyhedsbrev i din indbakke og på Facebook.

Vi intensiveret nyhedsdækningen – også om aftenen, i weekender og på helligdage. Det skyldes selvfølgelig coronakrisen, som har en overordentlig stor betydning for danskernes arbejdsliv. 

Udviklingen går rigtigt stærkt på nyhedsfronten i disse tider. En nyhed om corona kan lynhurtigt blive overhalet af nye beslutninger, tal og tendenser. Det gælder uanset, om vi eksempelvis skriver om manglende adgang til værnemidler eller om genåbning af dagtilbud og det øvrige samfund.  

Det næste trykte fagblad

I øjeblikket udsender redaktionen et nyhedsbrev både tirsdag og fredag. Til gengæld kommer der til at gå længere tid end oprindeligt planlagt, før det næste trykte Fagbladet FOA atter lander i din postkasse. Der kommer derfor ikke et april-nummer af det trykte blad i den kommende uge. 

Læs også: Fagbladet FOA strammer op og gør klar til en ny epoke

Det næste nummer udkommer til juni og omdeles i uge 26. I det nummer vil vi både gøre status over et voldsomt forår med corona og begynde at kigge fremad mod en hverdag, hvor den frygtede virus forhåbentlig kommer til at fylde lidt mindre.
 

Følg med i Fagbladet FOA hver uge

Det trykte Fagbladet FOA kommer fra i år normalt seks gange om året. Men du hører fra os langt oftere. I hvert fald hvis du løbende tjekker fagbladetfoa.dk. Eller hvis du følger os på Facebook eller på Twitter.

Du kan også få nyheder og guides via nyhedsbrevet, som i øjeblikket tikker ind i din indbakke hver tirsdag og fredag. Det sidste kræver, at FOA har din mailadresse. Som medlem kan du sikre det ved at tjekke dine kontaktinformationer på foa.dk - tjek din oplysninger.

Du kan vælge at erstatte det trykte fagblad med en onlineudgave. Hvis du abonnerer på onlineudgaven, får du besked på din e-mailadresse, hver gang bladet udkommer - ret dit bladabonnement. 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev