Annonce

Julegave under træ Foto: colourbox

Vind lækre præmier hver dag i årets julekalendere

Opdateret 25. november 2021

Der er store gaver på højkant, når der dagligt trækkes nye vindere i årets julekalendere fra FOA, PlusKortet og Forbrugsforeningen og PenSam.

Annonce

Fra 1. december er der præmier på højkant for mange tusind kroner i årets julekalendere fra FOA, PlusKortet og Forbrugsforeningen. Colourbox

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

Julen kan være en bekostelig affære, men heldigvis har du som FOA-medlem mulighed for at forsøde december med flotte præmier i årets julekalendere.
 

FOAs egen julekalender

Igen i år er der mange fine præmier på spil i FOAs egen julekalender. Her kan du hver dag i december deltage i konkurrencen om en præmie ved at svare på et spørgsmål. Alle, der svarer rigtigt, er med i lodtrækningen om dagens gave.
 
I år kan du blandt andet vinde stel fra Royal Copenhagen, bløde håndklæder, et dartsæt og en særlig udgave af Kaj Bojesens sangfugl. 
 

Du har derudover mulighed for at vinde hovedtelefoner, en minihakker, en sodavandsmaskine og meget meget mere. 

Vind med PlusKort

Er du medlem af FOA, har du mulighed for at få et gratis PlusKort
 
I årets PlusKort-julekalender kan du vinde alt fra entrébilletter til forlystelsesparker, tøj, designerlamper, hotelophold og andre lækre oplevelser for dig og familien. Der er præmier for over 100.000 kroner på højkant. 
 
Du deltager ved at tilmelde dig kalenderen hos Pluskort. Hver dag i december modtager du en mail med dagens låge, hvor du skal svare på et spørgsmål. Der bliver trukket lod blandt de rigtige svar om dagens præmie.

Derudover puljes alle de rigtige svar som lodder i konkurrencen om at vinde årets hovedpræmie - et gavekort på 20.000 kroner til Apollo Rejser.

For hver tilmeldte donerer PlusKort 1 krone til Dansk Folkehjælps Julehjælp. Julehjælpen går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark.
 

Læs også: 3 genveje til billigere julegaver

Forbrugsforeningens julekalender
Som FOA-medlem har du også mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det er gratis det første år, og derefter koster medlemskabet 132 kroner årligt. 

I år kan du være heldig at få en ekstra julegave, hvis du spiller med i Forbrugsforeningens julespil.

I Forbrugsforeningens julespil kan du frem til jul åbne dagens låge, hvor du hver dag har mulighed for at vinde præmier såsom tøj, kufferter, rejsegavekort, nye løbesko og meget mere. 

Også her er der præmier for over 100.000 kroner og en hovedgevinst på 20.000 kroner til Spies.

Spil med Pensam

Du kan også vinde præmier igen i år i Pensams julekalender. Her kan du hver dag være med til at vinde et gavekort på 200 kroner til SuperGavekortet. Det kan du gøre ved at spille vendespil, prøve lykkehjulet, spille mus eller trække i den enarmede tyveknægt. Der bliver trukket lod blandt de rigtige svar, og vinderen får direkte besked fra Pensam. 
 

Det eneste du skal gøre for at deltage i Pensams julekalender er at logge ind og tilmelde dig på Min Pension.  

Held og lykke og glædelig december.
 
Opdateret med nye julekalendere 

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev