Annonce

Camping

Kom næsten gratis til Folkemøde med FOA


Igen i 2019 inviterer FOA deres medlemmer til Folkemøde på Bornholm. Læs her, hvordan du kan komme billigt til solskinsøen.

Annonce

Som noget nyt i år er det i princippet kun FOA-medlemmer, som ikke har været med før, der må komme med. Dog kan man skrive sig på en venteliste, hvis man har været med før og gerne vil med igen. Colourbox

Af Ida Østerlund
Journalist

Annonce

Til Folkemødet 2019 kan du som medlem af FOA igen få en uges ophold for hele familien på Bornholm.

Rejser du alene, kan du med et rejsetilskud, som FOA giver, få det meste af rejsen betalt. Har du lyst til at tage venner, kæreste eller familie med, er de også velkomne. Det eneste krav er, at der i hvert telt eller campingvogn er mindst ét FOA-medlem.

Ole Zander, som er campingansvarlig i FOAs lejr, fortæller, at du bare skal medbringe telt eller campingvogn, og så betaler FOA lejen til Sandvig Familiecamping, der ligger ned til stranden i Allinge. Man betaler dog selv for strøm.

Folkemøde er ingen forpligtelse

Hvis du benytter dig af tilbuddet, får du også mulighed for at deltage i Folkemødet i Allinge, hvor FOA sætter medlemmernes arbejdsliv på dagsordenen i organisationens telt. I teltet er du naturligvis meget velkommen.

Men Ole Zander understreger, at man ikke forpligter sig til at komme til Folkemøde, hvis man tilmelder sig turen.

”Der følger ikke forpligtigelser med tilmeldingen. Vi betragter det som ferie, men hvis man er interesseret i politik og debatter om arbejdsliv, så er man meget velkommen,” siger han.

Ved siden af de mange debatter, som politikere og organisationer holder på Folkemødet, sørger FOA for grillhygge, caféaften og meget mere på campingpladsen.

FOAs stemme skal høres

Ole Zander fortæller, at Folkemødet engang i mellem kan føles som en lukket fest for politikere, journalister, interesseorganisationer og lobbyister, mens folket i mindre grad er til stede.

Det har FOA været med til at ændre på ved at gøre det muligt for medlemmer at deltage.

”Vi vil give almindelige medlemmer adgang til Folkemødet. Det er nemlig dyrt at deltage i Folkemødet, og derfor vil vi gerne give medlemmerne en mulighed for at komme derover, så deres stemme også kan blive hørt,” siger Ole Zander.

Tilskud til rejsen

Ved siden af en ugens gratis campingferie, hvor du dog selv skal betale for den strøm, du bruger, betaler FOA den ene bro, hvis du kommer fra Jylland og Fyn. Derudover betaler FOA også et tilskud til transporten på 400 kroner til hver familie.

For 200 kroner for voksne og 100 kroner for børn er der også morgenmad hele ugen i FOAs lejr. Hvis du gerne vil deltage, er det en god idé at skynde dig med tilmeldingen. Der er nemlig begrænset med pladser.

Der er plads til 110-115 enheder på campingpladsen. I år har FOA lavet tilmeldingen om, så de i princippet kun tager medlemmer med, som ikke har været med før. Der findes dog en ventelistemulighed.

Du kan læse mere om tilbuddet og tilmelde dig her.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev