Annonce

Næstformand Berit Jakobsen og formand Gina Liisborg på Kost- og Servicesektors årsmøde 15. november i Aarhus

Tema: Kongres 2016

Sektor vil arbejde for god institutionsmad


Sektorformand Gina Liisborg og sektornæstformand Berit
Jakobsen har udsigt til en ny kongresperiode, hvor der skal arbejdes for uddannelse, mad til børn og arbejdstid.

Annonce

Sektornæstformand Berit Jakobsen (tv.) og sektorformand Gina Liisborg kommer fortsat til at stå i spidsen for FOAs Kost- og Servicesektor. Niels Åge Skovbo

Af Ingrid Pedersen
Journalist

Annonce

Både sektorformand Gina Liisborg og sektornæstformand Berit Jakobsen blev genvalgt på FOAs Kost- og Servicesektors årsmøde 15. november i Aarhus. I den kommende periode vil de blandt andet arbejde for, at ufaglærte medlemmer kan uddanne sig i at forebygge smittespredning.


Læs også: Uddannelse skal bekæmpe infektioner

Desuden vil de yngstes måltider være i fokus. I sin beretning glædede sektorformand Gina Liisborg sig over, at sektoren en onsdag i september slog et slag for måltiderne.


"Den onsdag fik 18.000 børn i 400 institutioner squashsuppe og havreboller," fortalte hun og fortsatte:


"Aldrig har danskerne talt så meget om mad, som de gør i disse år. Tusindvis af børn får hver dag god mad i daginstitutionerne."

 

Arbejdstid målt i decimaler

Gina Liisborg rystede til gengæld på hovedet af Københavns Kommune, der har skåret så meget ned, at de beregner arbejdstiden med decimaler.

"Jeg er enig med vores næstformand, Mona Strib, der kalder det noget griseri, og jeg håber, at borgmester Ninna Thomsen vil følge op på sagen, som hun har lovet," sagde hun. 

Andre valg

Sektorformand Steen Andersen, FOA Nordsjælland, sektorformand Gitte Marnil og fællestillidsrepræsentant Gitte Møller, Herlev Hospital blev genvalgt til sektorbestyrelsen.
Steen Andersen blev desuden valgt til FOAs Hovedbestyrelse.

Fra regionerne var Svend Åge Jensen valgt fra Region Nordjylland, Andre Nørlund Vangsgaard fra Region Midtjylland, Susanne Johansen fra Region Syd, Pia Heidi Nielsen fra Region Sjælland og Mimi Bargejani fra Region Hovedstaden.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev