Annonce

Ejendomsservicetekniker Jan Rod Jensen

Tema: Coronavirus

Dagens coronahelt, dag 6


Jan Rod Jensen, 52 år, ejendomsservicetekniker, Remstruplund Plejecenter i Silkeborg

Annonce

"Lige præcis jer har vi brug for mere end nogen sinde i den kommende tid." - Statsminister Mette Frederiksen, 11. marts 2020 Privatfoto

Af Joachim Ploug Hansen
Journalist

Annonce

Da jeg hørte Mette Frederiksen stort set lukke Danmark ned i onsdags, blev jeg overvældet af en nationalitetsfølelse. Det kan måske lyde mærkeligt, men nu skal vi stå sammen, tænkte jeg.

Og da jeg arbejder med ældre på et plejecenter, har jeg også et enormt ansvar for ikke at komme til at smitte dem. Derfor tager jeg også alle mine forholdsregler. Jeg møder så tidligt om morgenen som muligt for at fjerne alt affald, inden beboerne er stået op. Jeg spritter mine hænder ofte, og jeg sørger kun for det nødvendige fungerer, såsom vand, varme og el.

På plejecentret fylder coronakrisen også meget blandt det øvrige personale, og vi taler rigtig meget om det. Lige som mig er de også bange for at bringe smitte med ind. Det kan godt være hårdt at gå med den frygt.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev