Annonce

Grafik: Og vinderen er...

Af disse grunde er FOA-medlemmer særligt stolte af deres job

Årets første adventskonkurrence blev skudt i gang i søndags med spørgsmålet om, hvad I som medlemmer er mest stolte af ved jeres arbejde. Og det var ikke så lidt endda. 

Annonce

Der er tydeligvis mange FOA-medlemmer, der er stolte af deres fag og det arbejde, de laver. Det fremgik, da Fagbladet FOA i søndags skød adventskonkurrencen i gang på Facebook. Trine Gade

Af Simone Kjølbye-Dam
Journalist

Annonce

”At man gør en forskel for ældres hverdag.”

Sådan lød det klare svar fra Helena Hansen, som blev tilfældigt udvalgt i konkurrencen, der løb af stablen første søndag i advent, og hun er dermed den første vinder af et gavekort på 250 kroner til Coop i Fagbladet FOAs adventskonkurrence.

Da Fagbladet FOA ringede hende op for at lykønske, var det en glad vinder, som var ude at lufte sin hund den sidste dag af november.

Læs også: Vind lækre præmier hver dag i årets julekalendere

Helena Hansen arbejder til daglig på Plejecenter Tingsted i Herfølge, hvor hun lægger de ældre i seng, når hun arbejder som aftenvagt. Der kan godt være travlt, men det er det hele værd, når beboerne udtrykker deres påskønnelse af Helena og hendes kollegers arbejde.

”Beboerne møder os med smil og er så taknemmelige for, at vi kommer og hjælper dem. De siger ofte ’Tusind tak, hvad skulle vi gøre uden jer.’ Det er noget, der gør, at det bliver lidt sjovere at arbejde. Også når det kan være en lidt stresset vagt.”

De er tre ansatte til at passe de i alt 19 ældre beboere, når klokken nærmer sig sengetid. Og Helena Hansen er heller ikke et sekund i tvivl om, at det er hendes to kolleger, som hun vil dele sin præmie med. 

”Vi elsker marcipanbrød med alle former for sprut i. Og flødeboller med sprut i. Det kan vi også godt lide at hygge med. Det er normalt i vores fælles spisepause, at der bliver langet marcipanbrød over bordet. Så det ved jeg, at de vil sætte pris på.”

Mange gode kommentarer

Der er meget, man kan være stolt af. Det beskrev Anne Katrine Loft blandt andre i tråden, hvor hun slog et slag for arbejdet med et godt arbejdsmiljø:
 
”Mit fokus er efterhånden blevet kollegaerne og trivsel. Jeg er stolt af at kunne være med til at sætte fokus på dialog, sparring, fagligt løft og at være tilgængelig til hjælp, når nødvendigt. På at ændre en kultur til noget bedre,” skrev hun.
 
Også Carina Matysiak gik til tasterne:
 
”At kunne gøre så stor en forskel for et andet menneske, at det kan have betydning fremover for deres udvikling. Indenfor specialområdet er der mange, der gør en forskel for de, der har nogle svære livsvilkår,” skrev hun.
 
”Jeg er så stolt af kunne gøre en forskel. Efter 11 års uddannelse som social- og sundhedsassistent brænder jeg stadig for mig fag. Jeg er pivstolt af alt det, vi gør i vores dagligdag,” skrev Besa Sel.

Konkurrencer hele december

Husk, at der er en konkurrence hver søndag indtil jul, hvor du igen har mulighed for at vinde et gavekort til Coop på 250 kroner, som du kan forkæle dine kolleger med.
 
Du kan deltage i næste konkurrence i fagbladets adventskonkurrence på søndag.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev