Annonce

Dagplejer vinder pris og rejse til Kina


Fællestillidsrepræsentant og dagplejer Helle Bøgh har vundet LOs TR-pris for sit arbejde for kollegerne.

Annonce

Helle Bøgh gør en masse for sine kolleger. Derfor har hun vundet en pris og kan se frem til en rejse til Kina med alt betalt. Johnny Frederiksen

Af Johnny Frederiksen
Videojournalist

Annonce

På søndag får Helle Bøgh overrakt LOs pris til tillidsvalgte, TR Prisen, foran 700 personer ved LOs kongres i Aalborg. Med prisen følger også en studietur til Kina med alt betalt – herunder tabt arbejdsfortjeneste.

Helle Bøgh er fælledstillidsrepræsentant for dagplejerne i Holstebro og er indstillet til prisen af den lokale FOA-afdeling. Selv om hun tidligere har fået at vide, at hun var indstillet, var hun alligevel forbavset over at vinde. 

”Jeg kan næsten ikke beskrive, hvordan det føltes, da LO ringede og sagde, at det var mig, der havde vundet,” siger den glade dagplejer til Fagbladet FOA.

God til konflikthåndtering

FOA-afdelingen og LO lægger stor vægt på Helle Bøghs engagement, hendes fantastiske evner til konfliktløsning og taktiske måde at arbejde på.

Hun er selv glad for de muligheder for at opnå resultater, som tillidshvervet giver hende.

”Det giver mig en stor tilfredsstillelse, når der noget lykkes, når man har været til en forhandling og får noget med hjem,” siger hun.

"Så stort, så stort!" 

I alt blev 14 indstillet til prisen, og fire gik gennem nåleøjet. Så på søndag står Helle Bøgh på scenen med tre andre tillidsrepræsentanter fra henholdsvis Dansk Metal, NNF og HK. Sammen rejser de til Kina i september næste år.

"Jeg skal da til at læse en hel masse om Kina. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle til Kina. Så det er da så stort, så stort!" siger hun.

Få Fagbladet FOA i din mail-boks

Tilmeld dig Fagbladet FOA nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd direkte i din indbakke.
Ved at tilmelde dig, accepterer du FOAs persondatapolitik.

Er du medlem af FOA?
Nyhedsbrev